Animation

Masterclass

De rol van werkgever

De werkgeversrol is misschien wel dé belangrijkste rol van elke toezichthouder en commissaris. In de praktijk blijken veel toezichthouders echter zoekende te zijn naar de wijze om deze rol zo goed mogelijk te vervullen. Wesselo Governance biedt deze masterclass aan voor toezichthouders in de semipublieke sector, die willen investeren hun eigen rol als werkgever van het bestuur.

Modules

Deze compacte masterclass bestaat uit twee modules waarin deelnemers de meest moderne opvattingen en best practices rondom goed werkgeverschap meekrijgen:

  • Module 1: De rol van de werkgever – do’s en don’ts
  • Module 2: Van theorie naar praktijk – reflectie met een ervaren toezichthouder

Thema’s

Thema’s die aan bod komen zijn onder andere: de rol van de remuneratiecommissie, de selectie van nieuwe leden/nieuwe bestuurders, het samenstellen van een complementair team en inclusief leiderschap. Een ervaren toezichthouder vertaalt deze inzichten naar de praktijk op basis van eigen ervaring en dilemma’s. Uiteraard is er veel ruimte voor reflectie en de inbreng van eigen casuïstiek.

Praktische informatie

De masterclass wordt georganiseerd bij Bar Beton, Pythagoraslaan 101 te Utrecht. De groep bestaat uit maximaal 16 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor interactie en inbreng van eigen casuïstiek.

De masterclass vindt plaats op donderdag 6 juni 2024 van 13.00 tot 17.00 uur, inclusief een aansluitende een borrel.

Investering

De kosten voor deelname aan deze opleiding bedragen € 695,- exclusief btw, inclusief literatuur, lunch en een borrel.

Doorgaans kunt u deze opleiding (deels) opvoeren voor de PE-punten die u als commissaris jaarlijks dient te halen. Vraag ons naar de mogelijkheden en nodige documentatie voor uw specifieke beroepsgroep.

De data en prijzen op de website zijn leidend en gelden boven eventuele eerdergenoemde data/prijzen in drukwerk en e-mail.

Bent u nieuwsgierig geworden of deze opleiding bij u past of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op via 070 2051840 of via het contactformulier.