Animation

Leergang

High Level Toezicht voor de semipublieke sector

De veranderende samenleving vraagt om ervaren toezichthouders en bestuurders met ambitie en hart voor de samenleving als kompas. Leiders die vanuit integriteit en intrinsieke betrokkenheid willen investeren in hun groeiende impact en een volgende stap willen zetten. De opleiding High Level Toezicht voor de semipublieke sector ondersteunt ervaren toezichthouders en bestuurders in het vergroten van de eigen persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling. Zo kunnen zij hun toegevoegde waarde voor de semipublieke sector vergroten.

 

Verdieping en reflectie met topcommissarissen

Tijdens deze unieke, meerdaagse opleiding dagen experts en topcommissarissen deelnemers uit om issues, thema’s en dilemma’s, die actueel zijn voor de persoonlijke ontwikkeling, aan te gaan en uit te diepen. Onze sprekers zijn gezaghebbende personen, elk aan de top van hun eigen sector en/of thema. Zij reiken de deelnemers verschillende perspectieven en innovatieve ideeën aan en dagen ze uit om uit de eigen comfortzone te treden. Deelnemers werken aan de persoonlijke effectiviteit en het ontwikkelen van nieuw leiderschap door interactie en onderlinge reflectie met peers en onder begeleiding van ervaren gidsen. Een persoonlijk assessment maakt de vergroting van (zelf)kennis en competenties compleet.

Praktische informatie

De opleiding High Level Toezicht voor de semipublieke sector bestaat uit:

 • een interview waarin persoonlijke leerdoelen in kaart worden gebracht;
 • drie gemeenschappelijke bijeenkomsten van anderhalve dag (vrijdagochtend t/m zaterdagochtend, inclusief overnachting);
 • een vierde, afsluitende bijeenkomst met diner;
 • reflectie in kleine groepen, onder begeleiding van ervaren gidsen;
 • een EQ-test met persoonlijke feedback;
 • twee individuele klankbordsessies met een topcommissaris.

De bijeenkomsten vinden afwisselend plaats in Doorn of Den Dolder. De plenaire groep bestaat uit maximaal twaalf deelnemers en in kleinere groepen gaat men aan de slag met reflectie.

Investering

De kosten voor deelname aan deze opleiding bedragen € 10.250,- exclusief btw, inclusief studiemateriaal, overnachtingen en maaltijden.

Doorgaans kunt u deze opleiding (deels) opvoeren voor de PE-punten, die u als commissaris jaarlijks dient te halen. Vraag ons naar de mogelijkheden en nodige documentatie voor uw specifieke beroepsgroep.

De data en prijzen op de website zijn leidend en gelden boven eventuele eerdergenoemde data/prijzen in drukwerk en e-mail.

Bent u nieuwsgierig geworden of deze opleiding bij u past of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op via 070 2051840 of via het contactformulier.

Opleidingsbrochure

 • Brochure

  Brochure

  Bekijk hiernaast de brochure van de leergang High Level Toezicht.