Animation

Masterclass

Toezicht op langetermijnwaardecreatie

Goed bestuur en toezicht zijn essentieel bij het creëren van maatschappelijke meerwaarde voor de semipublieke sector. Dit vraagt naast de nodige kwaliteiten om onderscheidend vermogen en nieuw leiderschap. Maar hoe geeft u hier in uw rol als toezichthouder invulling aan? Wat is de taak van het toezicht in het creëren van langetermijnwaardecreatie voor de organisatie?

In deze eendaagse masterclass gaan we vanuit verschillende perspectieven in op deze en andere vragen. Vier toonaangevende sprekers, elk ervaren toezichthouders en experts in hun veld, delen de nieuwste inzichten op het gebied van toezicht op langetermijnwaardecreatie. De modules zijn als volgt:

  • Module 1: De governancecodes: van het wat naar het hoe
  • Module 2: Toezicht op langetermijnwaardecreatie
  • Module 3: Toezicht op cultuur en gedrag
  • Module 4: Dilemma’s in de semipublieke sector

Op een interactieve wijze krijgen de deelnemers praktische handvatten mee, waarmee ze hun eigen meerwaarde voor de organisatie kunnen vergroten. Uiteraard is er veel ruimte voor reflectie en de inbreng van eigen casuïstiek.

Praktische informatie

De masterclass wordt georganiseerd bij Bar Beton, Pythagoraslaan 101 te Utrecht. De groep bestaat uit maximaal 16 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor interactie en inbreng van eigen casuïstiek.

Deze masterclass vindt plaats op vrijdag
22 november 2024
en duurt van 10.00 tot 17.30 uur, inclusief een aansluitende een borrel.

Investering

De kosten voor deelname aan deze opleiding bedragen € 1.100,- exclusief btw, inclusief literatuur, lunch en een borrel.

Doorgaans kunt u deze opleiding (deels) opvoeren voor de PE-punten die u als commissaris jaarlijks dient te halen. Vraag ons naar de mogelijkheden en nodige documentatie voor uw specifieke beroepsgroep.

Bent u nieuwsgierig geworden of deze opleiding bij u past of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op via 070 2051840 of via het contactformulier.

De data en prijzen op de website zijn leidend en gelden boven eventuele eerdergenoemde data/prijzen in drukwerk en e-mail.